koncerter

Date

09. nov 2022
Expired!

Time

19:30

Korkoncert i Sejs-Svejbæk Kirke

Onsdag den 9. november kl. 19.30

Forrygende koncert med Skanderborg Pigekor og vokalensemblet Kaika

Kom med til en skøn koncert sunget af vokalgruppen Kaika og koret Skanderborg Pigekor, der begge er ledet af Alice Vestergaard og Freja Maria Nørager Jensen. Aftenen byder på både klassisk og rytmisk musik.

Kaika er en ambitiøs vokalgruppe med base i Aarhus, som består af 11 unge kvinder. Gruppen er dannet af Freja Nørager og Alice Vestergaard i oktober 2020, i forbindelse med et praktikforløb på Det Jyske Musikkonservatorium. Lige siden har Kaika udviklet sig til en stærk og seriøs vokalgruppe, der synger med nerve og personlighed. Sangerne brænder for at skabe en smuk musikalsk oplevelse, hvor de enkelte stemmers forskelligheder både styrkes og forenes.

Skanderborg Pigekor er et kor fra Skanderborg bestående af 20 piger i alderen 16 til 22 år. Koret blev dannet i 2001 af Alice Vestergaard, som stadig i dag og nu sammen med Freja Nørager dirigerer koret. Pigekoret sætter en ære i at udforske forskellige genrer, hvorfor repertoiret spreder sig over alt fra danske sange, pop og jazz til klassiske satser.

Inden for de seneste 10 år har koret deltaget i et væld af internationale konkurrencer, heriblandt World Choir Games i Kina, Letland og USA, samt europamesterskaberne for kor. I sommeren 2019 rejste koret til Slovakiet for at deltage i konkurrencen “Bratislava Youth Music Festival”, hvor koret vandt to guldmedaljer i kategorierne pop og klassisk.

Der er fri entré.

 

Go to Top