koncerter

Date

05. jan 2022

Time

19:30

Festlig nytårskoncert i Sejs-Svejbæk Kirke

Festlig nytårskoncert i Sejs-Svejbæk kirke

Onsdag den 5. januar 2022 kl. 19.30
Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen

Det musikalske nytårsprogram byder på stemningsfuld klassisk musik. Der bliver lejlighed til at høre et flot arrangement af “Vær velkommen Herrens år” for trompet og orgel, en tango af den argentinske komponist Piazzolla, Haydns smukke og festlige trompetkoncert og hvem ved, måske springer der en champagneprop eller to.

Musikerne trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen har spillet sammen i mere end 20 år. Sammen har de udgivet seks cd’er og har medvirket på en række af DR’s TV- og radiogudstjenester. De har modtaget priser for anerkendelse af deres koncept med at vise billedkunst under koncerter, herunder i samarbejdet med kunstmaler Arne Haugen Sørensen.

Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet freelance i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, DR Big Bandet, Radiosymfoniorkestret i Berlin og Mahler Chamber Orchestra. Hun underviser i Tivoli-Garden, på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, på Sankt Annæ Gymnasium og spiller ofte ved begivenheder i kirker.

Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og fortsatte med solistklassen sammesteds. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i ind- og udland. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker otte gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.

Omtale:
“Man må lette hatten og nikke anerkendende” Musikeren
“En super koncert” Midtsjællands avis
“Smaddermusikalsk” Jyllandsposten
“Repertoiret er rent guf” DR.dk

Entré kr. 80. Billetter kan købes via link på kirkens hjemmeside eller på:

www.flexbillet.dk/sejs-svejbaek-kirke

Restbilletter sælges ved indgangen.

 

 

 

 

 

Go to Top