koncerter

Date

10. nov 2021
Expired!

Time

20:00

Koncert i Linå kirke

Koncert i Linå kirke

Onsdag den 10. november kl. 20.00 

Stemningsfulde musikoplevelser, der forener tradition og spontanitet

 Erling Lindgren, orgel og klaver. Lene Grimal, saxofon. Lars Ole Gotfredsen, kontrabas.

De tre musikere skaber en udfordrende og dynamisk musikoplevelse, når de i en kombination af saxofon, orgel/klaver og bas udfordrer den klassiske musik og lader improvisationsmusikkens spontane og udtryksfulde musik fylde hele kirkerummet. Den utraditionelle blanding af den jazzede saxofon og Erling Lindgrens traditionelle orgel skaber et spændingsfelt mellem kirkens tradition og højtidelighed og saxofonen, der tilfører musikken en frisk spontanitet, som tilsammen skaber en enestående musikoplevelse.

Det er habile musikere med et bredt repertoire og de har en lang række af koncerter bag sig i forbindelse med både musikgudstjenester, musikandagter og hele kirkekoncerter.

I Linå kirke skal der også synges fra Højskolesangbogen denne aften.

Erling Lindgren er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet, og har været organist ved Lemvig kirke.  Erling Lindgren er aktiv som komponist, især af folkelige og kirkelige sange, og har modtaget Den Folkelige Sangs Pris og i 2018 Kristeligt Dagblads Pris. Er repræsenteret med 13 melodier i Højskolesangbogen, og er ligeledes rigt repræsenteret i en lang række nyere sang- og salmesamlinger.

Lene Grimal er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium og har siden været aktiv som musiker og underviser i mange forskellige sammenhænge.

Lars Ole Gotfredsen på kontrabas er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og underviser ved VIAUC, og spiller i bl.a. i jazzkvartetten Nordtone.

Der er fri entré.

 

 

 

 

 

 

 

Go to Top