koncerter

Date

07. jan 2021
Expired!

Time

19:30

AFLYST: Nytårskoncert i Sejs-Svejbæk kirke

Nytårskoncerten aflyses desværre, men koncerten med de tre musikere udsættes til senere.
De købte billetter refunderes.

 

Aftenen står i operaens og operettens tegn og byder på kendte og elskede sange og arier. Aftenens solister er sopran Helle Gössler Christensen, baryton Teit Kanstrup og pianist Søren Rastogi, og der venter således folk en aften med musikere i absolut topklasse!

Festlig nytårskoncert med sopran Helle Gössler, baryton Teit Kanstrup og pianist Søren Rastogi.

Helle Gössler Christensen: sopran, opvokset i Hadsten i Østjylland, afslutter Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse til foråret 2021, debuterede som Musetta (La Bohéme) på Østre Gasværk i 2019 og har optrådt i både ind- og udland samt modtaget adskillige talentpriser.  

Teit Kanstrup: baryton, opvokset i Roskilde og begyndte sin musikalske træning i Brass-Bands og Domkirkens Drengekor, blev siden optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med sang som hovedfag, og derefter 3 år i den prestigiøse operaskole på Royal Academy of Music i London. Siden har han arbejdet som freelance sanger i primært Nordeuropa og USA.

Søren Rastogi: pianist, uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt “Hochschule der Künste” i Berlin, meget efterspurgt som solist, akkompagnatør og kammermusiker – både i Danmark og udland, modtaget talrige hædersbevisninger og legater samt underviser på konservatorierne i Århus og København. 

 

Go to Top