KOR I LINÅ KIRKE

I Linå kirke er det muligt at synge i kor fra 2. klasse og højt op i alderen, så længe stemmen kan være med. Der er tilbud om spirekor, juniorkor, pigekor og et dame-voksenkor. Fælles er glæden ved at synge, uanset alder. Kor-sæsonen går fra først i september til midt i maj.

Spirekoret er for børn fra 2. – 4. klasse og foregår på Resenbro Skole torsdag kl. 13.30 – 14.10:
Der kræves ingen særlige forudsætninger for at være med ud over at have lyst til at synge og møde flittigt til korprøverne og nogle få gudstjenester m.v.
Juniorkoret er for børn fra 4. – 6. klasse, og foregår på Resenbro Skole torsdag kl. 14.10 – 14.50
Spire- og Juniorkoret medvirker til nogle gudstjenester, synger ind imellem sammen med korene fra Sejs-Svejbæk, og deltager enkelte gange i større sangstævner. Det er ganske gratis at være med i korene.

Pigekoret er fælles for Linå og Sejs-Svejbæk kirker og ledes af kirkernes korleder. Koret dækker over et stort geografisk område, der hedder Sejs, Svejbæk, Laven, Linå, Skellerup, Skærbæk, Resenbro, Mollerup og Hårup. I udgangspunktet øves der i Sejs-Svejbæk kirke.

Pigekoret ved Linå og Sejs-Svejbæk Kirker optager nu nye medlemmer fra 7. klasse. Der er i princippet ingen øvre aldersgrænse. Koret er et ligestemmigt kor, hvilket vil sige, at vi synger 2-3 stemmige sange i pigelejet. Drenge med en velfungerende falset er også meget velkomne. Koret arbejder seriøst med musikken, men der er plads og tid til, at alle med interesse for at synge i et amtiøst kor, kan være med. Når man er tilmeldt, forventes det, at man møder stabilt – til gengæld er der mulighed for at tjene lidt lommepenge på prøver og gudstjenestedeltagelse. Der er en rigtig god stemning i koret og et godt sammenhold. Korsangerne er gode til at tage imod nye medlemmer. Koret øver hver tirsdag aften kl. 19-21 i Sejs-Svejbæk Kirke, men hører til både Linå og Sejs-Svejbæk sogne.
For yderligere informationer kontakt korleder Bo Horsevad, bo@lssk.dk eller 3050 3880.

  • Koret er lønnet efter alder og anciennitet, så der kræves at man møder op til hver øveaften og prioriterer arrangementerne højt.
  • Koret har en lukket Facebook-gruppe for både sangere og forældre, hvor der informeres.
  • Pigekoret øver hver tirsdag aften kl. 19.00 – 21.00 og der øves primært i Sejs-Svejbæk kirke.

Voksenkoret (damekoret) øver hver anden tirsdag i Linå sognehus, og der øves i de ulige uger. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at være med, ud over at have lyst til at synge og være med i et hyggeligt og godt sangfællesskab. Koret medvirker ind imellem i kirken. Nye medlemmer er meget velkomne. Det er gratis at være med, og korsæsonen er fra først i september til midt i maj.
For yderligere informationer om voksenkoret: Kontakt organist, Christian Holdensen, 2291 3693, chr.holdensen@fibermail.com

KALENDER

november 2022
december 2022
No event found!
Load More