KOR I SEJS-SVEJBÆK KIRKE

I Sejs-Svejbæk kirke er det muligt for alle børn fra 1. klasse og til gymnasiealderen (eller mere) at synge i kor! Her på siden kan du læse mere om korene, og ellers kan du altid kontakte korlederen, hvis du har spørgsmål, ellers kan du bare dukke op til en korprøve! Det er ganske gratis, men stærkt vanedannende, at gå til kor. Kor-sæsonen går fra først i september til midt i maj.

SPIREKOR

Spirekoret er for de mindste sangere i 1. – 3. klasse.

Vi mødes hver tirsdag og synger i 45 minutter. Til spirekor er både drenge og piger velkomne. Det kræver blot, at du elsker at synge, og at du møder op hver gang! Vi laver sanglege, synger kanon, synger salmer, synger fagtesange, bygger rytmer med ispinde, synger do-re-mi med hænderne og lærer bare en masse ting om at synge sammen! De fleste ting lærer vi udenad, men nogle gange bruger vi også papir.

1-2 gange om året tager vi med andre spirekor på korstævne. Vi deltager også i Børnekirke/familiegudstjenester i kirken. Til jul og til forår laver vi en koncert med alle korene fra Sejs-Svejbæk og Linå kirker.

Forældrene inviteres ved tilmelding ind i en lukket Facebook-gruppe, hvor al information bliver lagt ud.

JUNIORKOR

Juniorkoret er næste skridt på kortrappen, og er for børn (piger og drenge) i 4.-6. klasse.

Vi mødes hver tirsdag og synger i 45-60 minutter. Vi begynder at synge lidt sværere ting og også flerstemmigt. Vi laver stadig sanglege og bevægelsessange, men synger også på engelsk og snakker lidt mere sang- og musikteori. Koret medvirker ved børnekirke/familiegudstjenester, men også nogle gange ved helt almindelige gudstjenester. Vi tager på korstævner og har også været på landsstævne med kirkekorsangere fra hele landet.

Det sidste halvår i 6. klasse er man velkommen til at være med til pigekorets øveaftener, så man kan finde ud af, om man vil og kan fortsætte i pigekoret fra 7. klasse.

Forældrene inviteres ved tilmelding ind i en lukket Facebook-gruppe, hvor al information bliver lagt ud.

 

FÆLLES PIGEKOR

Pigekoret er fælles for Linå og Sejs-Svejbæk kirker. Det vil sige, at koret dækker over et stort geografisk område, der hedder Sejs, Svejbæk, Laven, Linå, Skellerup, Skærbæk, Resenbro, Mollerup og Hårup. I udgangspunktet øves der i Sejs-Svejbæk kirke.

Pigekoret er fælles for Linå og Sejs-Svejbæk kirker og ledes af kirkernes korleder. Koret dækker over et stort geografisk område, der hedder Sejs, Svejbæk, Laven, Linå, Skellerup, Skærbæk, Resenbro, Mollerup og Hårup. I udgangspunktet øves der i Sejs-Svejbæk kirke.

Pigekoret ved Linå og Sejs-Svejbæk Kirker optager nu nye medlemmer fra 7. klasse. Der er i princippet ingen øvre aldersgrænse. Koret er et ligestemmigt kor, hvilket vil sige, at vi synger 2-3 stemmige sange i pigelejet. Drenge med en velfungerende falset er også meget velkomne. Koret arbejder seriøst med musikken, men der er plads og tid til, at alle med interesse for at synge i et amtiøst kor, kan være med. Når man er tilmeldt, forventes det, at man møder stabilt – til gengæld er der mulighed for at tjene lidt lommepenge på prøver og gudstjenestedeltagelse. Der er en rigtig god stemning i koret og et godt sammenhold. Korsangerne er gode til at tage imod nye medlemmer. Koret øver hver tirsdag aften kl. 19-21 i Sejs-Svejbæk Kirke, men hører til både Linå og Sejs-Svejbæk sogne.
For yderligere informationer kontakt korleder Bo Horsevad, bo@lssk.dk eller 3050 3880.

  • Koret er lønnet efter alder og anciennitet, så der kræves at man møder op til hver øveaften og prioriterer arrangementerne højt.
  • Koret har en lukket Facebook-gruppe for både sangere og forældre, hvor der informeres.
  • Pigekoret øver hver tirsdag aften kl. 19.00 – 21.00 og der øves primært i Sejs-Svejbæk kirke.

ØVETIDER

Spirekor (1.-3. klasse): tirsdage kl. 14.00-15.00 (rugbrødspause kl. 14.45)

Juniorkor (4.-6. klasse): tirsdag kl. 15.00-16.00 (rugbrødspause kl. 14.45)

Pigekoret (fra 7. klasse): tirsdag kl. 19.00-21.00 (inkl. kagepause)

Tiderne for spirekor og juniorkor afhænger meget af skoleskemaer, og derfor kan der forekomme små justeringer fra sæson til sæson.
Tirsdag er dog fast øvedag. Hold øje med hjemmesiden, når vi nærmer os opstart.

KALENDER

november 2022
december 2022
No event found!
Load More