Kirkekontoret
Linåbuen 1, Linå
8600 Silkeborg

Tlf. 86841575
Kontakt E-mail: sejs-svejbaek.sogn@km.dk
Sognets officielle E-mail: sejs-svejbaek.sogn@km.dk

Medarbejdere på Sejs-Svejbæk kirkegård

På Sejs-Svejbæk kirkegård kan du forvente, at møde det grønne personale på hverdag i perioden 1/3-30/11 og i tidsrummet 9-12.
Vi er her selvfølgelig mere end det, men i ovennævnte tidsrum, går du ikke forgæves.

Her er lidt om det personale du vil møde når du besøger os:

Julie

Julie arbejder i øjeblikket som vores fungerende kirkegårdsleder. Det er hende, der tager sig af administrative opgaver, besvarer mails og telefonen. Julie vil I oftest møde i forbindelse med udtagelse af gravsteder, urnenedsættelse eller planlægning af gravsteder.
Julie har kontortid Linå mandag-tirsdag fra 9.30-12.00, samt torsdag-fredag fra 9.30-12.00. Onsdage vil hun være at finde på Sejs-Svejbæk kirkegård.

Julie Højgaard-Rasmussen
8684 1484
kirkegaarden@live.dk

Lene

Lene er vores søde gartnermedhjælper, som er ansat i perioden 1/3-30/11. Lene arbejder med at passe kirkegårdens mange gravsteder og fællesarealer. Når kirkegårdslederen holder fri, vil Lene være en af dem, der svarer telefonen. Lene kan du også møde i forbindelse med urnenedsættelse på Linå kirkegård.

Lene er altid smilende og glad, så har du spørgsmål omkring et gravsted eller andet, så tag fat i Lene, når hun går ude på kirkegården.

Jonas

Jonas er vores friske anlægsgartner, som er ansat i perioden 1/3-30/11. Jonas arbejder med at passe kirkegårdens mange gravsteder og fællesarealer. Jonas står også for vores opgaver indenfor belægning. Skal du fx have anlagt et gravsted, så vil det typisk være Jonas, der står for arbejdet med stenbelægning.

Jonas er fyldt med godt humør og kan svare på spørgsmål, der omhandler beskæring, belægning og daglig vedligeholdelse.

Lasse

Lasse er vores søde anlægsgartner. Lasse vil du kunne møde på kirkegården året rundt. Lasse arbejder primært på Sejs-Svejbæk kirkegård, men er en fast del af bemandingen i Linå om mandagen. Lasses primære opgaver er græsklipning med robot, nedlæggelse af gravsteder og retning af gravsten.

Thim

Thim er holdets alt-mulig mand. Thim arbejder fast på Sejs-Svejbæk kirkegård, men står for vedligeholdelse af vores maskiner. Thim er også manden, der bliver kaldt til, når der er større opgaver, der skal løses. Thim kan du også møde i forbindelse med udtagning af gravsteder eller urnenedsættelse.