Ny organist med korledelse i Linå og Sejs-Svejbæk kirker

Den 15. januar begyndte Bo Hedegaard Horsevad som ny organist. Bo er uddannet klassisk sanger og sangpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Bo skriver blandt andet om sig selv:

Jeg glæder mig meget til at starte som organist og korleder i Linå og Sejs-Svejbæk. Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med liturgi og kirkemusik – mest som korleder og sanger. Jeg har ledet kor i mange sammenhænge både i kirker, skoler, musikskoler og aftenskoler. Jeg glæder mig til nu også at kaste mig over orgelet. Blandt mange andre faktorer finder jeg et sangbart orgelakkompagnement meget vigtigt, for at fællessangen løfter det fællesskab, som gudstjenesten er. Det ideal håber jeg at kunne leve op til.

 Privat er Bo gift med Stine og sammen har de to børn på henholdsvis 3 år og 5 måneder. De bor i Resenbro.

Vi byder Bo hjerteligt velkommen.